The Elders Scroll Skyrim Pointer

lauantai 29. elokuuta 2009

Flunssa ja mitä Paula teki kipeänä

No niin se flunssa sitten iski minuunkin. Vietin enimmän osan viikkoa kotosalla kipeänä kiroten julmaa kohtaloa. Onneksi posti toi viimeiset tilaamani helmet. En jaksa nimetä niitä, mutta tässä kuitenkin kuvia:
Tiistaina potiessani tekemisenpuutetta aloin aikani kuluksi kieputella pronssista lenkkejä jotka sitten sahasin valmiiksi asti. Keskiviikkona olikin sitten ongelmana keksiä mielenkiintoisia ketjumalleja.

Keskimmäisenä ensimmäinen tämänkertaisista luomuksistani, latasti-ketju. Näyttää tuossa hyvältä mutta menee muodottomaksi ranteessa, joten se menee purkuun. Yläpuolella ketju, jonka piti olla shenanigans-ketju, mutta josta tuli jotain ihan muuta. Alimmaisena hiukan liian tiivis muinaisketju joka on kuin onkin muinaisketju!

Disco-ketju (rock-ketjun värikkäämpi pikkuveli) ja sama malli pronssisena ryyditettynä kukkahelmillä.

Puolipersialainen messingistä. Viiden ensimmäisen lenkin saamiseen oikein meni aikaa puolisen tuntia, mutta kun pääsin alkuun, niin koko ketju oli valmis toisen puolituntisen jälkeen.


Ja olihan niillä uusilla helmillä pakko leikkiä ainakin vähän. Tässä ylempänä fossiilikorallia ja alempana mukavasti hehkuvaa sateenkaari obsidiaania.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä. Korjasin vihdoin vanhan suosikkini ruskeita simpukkakolmioita ja lohikäärmeagaattia.


Tästä opimme, että kipeänä ei ole kivaa olla, mutta jokaisella pilvellä on hopeareunus.

1 kommentti:

Anninen kirjoitti...

Vaaau, hienoja taas kaikki! On rouva ollut varsin ahkera flunssaisenakin. ;D

Uusista helmistä ihastuin etenkin turkoosinkirjaviin. Ja tosi suloinen tuo koru, jossa on kukkahelmiä. :)