The Elders Scroll Skyrim Pointer

maanantai 7. syyskuuta 2009

Viikonloppureissailua

Olipahan kiireinen mutta varsin antoisa viikonloppu.
Reissasimme perjantaina Nurmijärvelle viettämään mieheni siskontytön syntymäpäiviä näin jälkikäteen, kun edellisen viikonlopun vietimme kotosalla sairastellen. Lapsilla oli taas hurjan hauskaa serkkujen kanssa puuhaillessa ja meillä aikuisillakin ilta kului mukavasti jutustellessa. Miehelleni tarttui mukaan lainaksi annettu perhojen sidontasarja ohjekirjoineen. Me naiset taas lähdimme "hiukan" ostoksille Helmihattu-nimiseen korukauppaan. En muista milloin olisin viimeksi käynyt noin ihanassa pikkuruisessa mutta lämminhenkisessä putiikissa. Yhteisiä tuttujakin löytyi heti ensimmäisen viiden minuutin jutustelun jälkeen.
Juttua riitti ja korut olivat upeita. Mieleni olisi tehnyt jäädä sinne pöydän ääreen istumaan ja juttuilemaan kaivellen samalla ihanaisia helmivarastoja. Mukaan kaupasta tarttui pitkä mustan ja sinisen kirjava helminauha, kahdet pinkit pihdit, neljä irtohelmeä (joista lupasin tehdä jotain kivaa tänne blogiin näytettäväksi) ja tietysti tämä vaskitsa:

Nurmijärveltä jatkoimme matkaamme Turkuun, missä suloinen kummityttöni odotteli innolla leikkikavereita - kummitytön äidistä puhumattakaan. Nautiskelimme bulgarialaisvaikutteisista herkuista ja hyvästä seurasta. Serkkuni tuli käymään lauantai-iltana vaimoineen. Virittelimme polttimen ja levittelimme lasit ja niin pääsin näyttämään lasihelmien tekoa Anniselle. Samalla sitten sulattelin lasia enemmänkin ja nyt olisi melkoinen kasa helmiä karaisua vailla. Tässä on hiukan pimeä kuva hiukan pimeästä naisihmisestä polttimen ääressä. Taustalla kummityttö haravoi syksyn lehtiä tai ainakin ulkoiluttaa haravaa.

Kaikenkaikkiaan oikein mukava viikonloppu. Odottelen taas innolla seuraavaa Turun reissua, milloin se sitten tuleekaan ajankohtaiseksi.

1 kommentti:

Anninen kirjoitti...

Oli tosi hauska kokeilla helmien tekoa, kiitos vaan hyvästä opastuksesta!! :) En sitten kuitenkaan nähnyt (ainakaan muistaakseni) siitä unta, mutta kivaa se silti oli.