The Elders Scroll Skyrim Pointer

torstai 6. elokuuta 2009

Loput kuvat vanhoista koruista...

Vielä viimeiset korukuvat ja sitten joudun taas askartelemaan uusia, jos aion esitellä jotain täällä :)

Nämä korut ovat äitini: lamppulasihelmiä sateenkaarikuukivilla ja kullanvärisillä välihelmillä ja äitini tekemät sulatuslasihelmet perhoshelmillä ja hopealenkeillä höystettynä.


Lamppulasinen kalahelmi, joka on muuttanut EnglantiinNämä vekkulit lamppulasikalat asustelevat enimmäkseen omissa kokoelmissani, mutta ovat tavalla tai toisella vammautuneet matkan varrella.


Nämä norsuhelmet adoptoi työkaverini...


Lisää muualle muuttaneita koruja: pikkusiskoni omistama kännykkäkoru lamppulasihelmellä ja hopea/kuparisella kuningasketjulla sekä äitini ruoriketju samalla väriyhdistelmällä.

Eniten käytetyt ranneketjuni: edellisessä kirjoituksessa esitellyt abalone-koru ja "peacock"-helmikoru seuranaan nelikulmaiset sardonyx-helmet hopeoiduilla välihelmillä.

Vähemmän käytetyt sisarukset: ylemmässä lohikäärme-agaattia ja alemmassa keinotekoista granaattia ja molemmissa hopean värisiä kukkahelmiä.Huh, siinä kaikki esittelykelpoiset yksilöt. Loput korut saavat jäädä peikkoina piileksimään korurasian pimeisiin nurkkiin.
Nyt minulla onkin hyvä syy kaivella helmet kesäteloilta ja puhallella pölyt metallilangoista.

Kiitos kärsivällisyydestä!

3 kommenttia:

Anninen kirjoitti...

Ihania norsuja ja kaloja!! Voi elämä... Tosi hienoja kyllä kaikki. *kuolaus* On edelleen projektina ne antamasi helmet. En saa mitään noin hienoa aikaan! :)

Tuija/Thuja Design kirjoitti...

Ihania kaloja!Osaan arvostaa,kun olen itsekin yrittänyt tehdä niitä.Ensimmäiseen tarttui pinsetit vaan kiinni,mutta sitten se alkoi sujua,missä äitisi on tehnyt niitä?

Juniper kirjoitti...

Kiva kuulla muistakin suomalaista lamppis-ihmisistä.
Minähän noita kaloja sun muita olen värkkäillyt. Jos kiinnostusta löytyy, niin voisin vaikka joskus näyttää miten kroko ja muut ötökät tehdään :)