The Elders Scroll Skyrim Pointer

maanantai 8. kesäkuuta 2009

Kuvia - uusia ja vanhoja

No niin, nyt on napsittu kuvia oikein urakalla. Tässä kuvaussession tuloksia:

Ihan ensiksi ne lupaamani uudet ketjut. Matoketjuja, niinkun rakas siskoni näitä kuvaili ;)
Molemmat värjätystä kuparilangasta. (Mattoketjuja liian pienistä lenkeistä, mutta johonkinhan nekin piti laittaa...)Rock-ketju (aloitti taipaleensa kahtena erillisenä ketjuna, mutta... No mä tykkään käyttää näyttävempiä, joten ne fuusioituivat) kuparia.Pari ihan hiukan vanhempaa, se lupaamani turkkilainen ja ihan tavallinen mattoketju 4-1 (tuo leveä), molemmat pronssisia.Jatketaan vielä ketjulinjalla, kelttikukkaketju ja kuningasketjun muunnelma. Molemmat hopeaa ja kuparia.Keväisiä lamppuhelmiä ja oili-ketjun muunnelma hopeasta. Pirteä, muttei ihan minun väriäni.Jouluisia enkeleitä miniatyyri-kuningasketjussaLamppulasihelmiä viime kesältä ja syksyltä kristalien, onyxin ja hopean keralla.Puhallettuja lasihelmiä (ostettuja) punainen setti ja oranssi ja sini-vihreä rannekoru.Puuh, jätetään jotain tuonnemmaksikin. Kuvia tuli kaikkiaan 17, joten joitakin on vielä jäljellä. Koruja voi kysellä minulta, jos joku sattuu olemaan mielenkiintoinen. En kuitenkaan ehdi käyttää noita kaikkia.

3 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Upeita koruja! Mua puhuttelee eniten tuo rokki ja irkkuketju. Saanhan joskus tulla katsomaan kun kieputat lankojasi? Ettei niitä ihan turhaan ole kannettu läpi puolen Suomen:-)

Poola kirjoitti...

Irkkuketju lepäilee Jyväskylässä odottamassa onnellista ottajaa. Otan vaikka seuraavalla kerralla Turkuun tullessa mukaani, niin pääset katsomaan ihan oikeasti.
Rokki vaihtoi omistajaa viikonloppuna, mutta kunhan saan isot veivit käsiini, niin tiedossa on lisää samantyyppisiä viritelmiä.

Anonyymi kirjoitti...

A very skilled artist .....you are!
Brilliant chainmaille!!

well done!

look forward to seeing more of your work in the future