The Elders Scroll Skyrim Pointer

perjantai 20. toukokuuta 2011

Kevään helmiä

Taas aikaa blogipäivitysten välissä on kulunut paljon kauemmin, kuin on ollut tarkoitus. Luovuus on ollut lomalla samoin kuin moni muu asia. Olen sentään tänä aikana saanut aikaan ainakin jotain esittelykelpoisia helmiä.

Muutama pikkuinen persjalkainen, joille päätin tehdä silmät Double Helixin murrineista. Aika onnistutnut valinta ainakin minun mielestäni.
Tässä helmiä samoilla murrineilla. Hermo ei riittänyt käännellä helmiä parhaaseen mahdolliseen asentoon, joten toivottavasti setti vielä vääntyy koruksi asti.Inspiraatiota odotellessa leikin hieman hopealaseilla, TerraNovalla ja Lunalla, joita en aikaisemmin ole saanut tekemään mitään. Nytkin saalis oli laihanlainen, mutta joitakin onnistuneitakin tuli.


Tähän yksilöön olen aivan erityisen tyytyväinen. Pohjana Luna ja päällä kuparilehti, jonka olen polttanut pintaan. Päällä vielä kirkas lasikerros.Kaksi kaunokaista jälleen hopealasista. Sininen Tritonia ja liila Psychea. Molemmat melkein liian kauniita myytäväksi. Toisaalta ei näitä kannata laatikon pohjallekkaan jättää pölyyntymään.


Muutama FauxBoro-tyylinen helmi. Tätä tyyliä pitänee kokeilla kokonaisen setin verran.


Vielä muutama harjoituskappale tiikerililjasta. Näistä tuli hurjan isoja ja massiivisia, jotenkin käyttökelvottomia.


Loppuun kuva pikkuisesta koiruudesta, joka kävi leikkimässä virtahepoa. Tässä neiti enää hiukan kosteana.

Ei kommentteja: